تنظیم کننده فشار اکوسینک یکی از چند تا ابزاری است که هانتر برای صرفه جویی در مصرف آب در اختیار شما قرار داده.
تنظیم کننده فشار اکوسینک
تنظیم کننده فشار اکوسینک هانتر یکی از چند تا ابزاری است که هانتر برای صرفه جویی تو مصرف آب در اختیار شما میذاره. کار این قطعه به این صورت است که تو هر منطقه ای که بخواهید روی سر فلکه نصب میکنید و فشار آب را تنظیم میکنید، تنظیم فشار هم باعث صرفه جویی در مصرف آب میشود و هم عمر سیستم ابپاشی شما را بیشتر میکند.
این صرفه جویی به این صورت است که تو هر منطقه با توجه به تجهیزات و نوع برنامه موجود، فشار بهینه را اعمال میکند تا از پاشش اضافه و هرز رفتن آب جلوگیری بشود.
بالاترین حد صرفه جویی و طول عمر اکوسینک هانتر
آکوسینک این اطمینان رو به شما میدهد که هر منطقه و سیستمی بالاترین حد صرفه جویی و طول عمر را داشته باشد. اکوسینک هانتر روی تمام فلکه های هانتر از پلاستیکی ها تا برنجی ها استفاده میشود و با سیم پیچ برق DC کار میکند. تو حالت معمول و بدون تنظیم فشار سری ابپاش به اینصورت عمل میکند.
تنظیم فشار سیستم
ما میخواهیم که آب به صورت متمرکزتری توی منطقه مورد نظرمان پخش بشود. وقتی فشار آب زیاد باشد قطرههای آب ریزتر میشوند و این باعث پاشش اضافه و به اصلاح مه آلود شدن محیط میشود. قطرههای ریز خیلی راحت با باد جابجا میشوند و باعث میشه محیط اطراف منظره تان هم خیس بشود.
راه حل آن این است که کل سیستم تان را تنظیم فشار کنید و از ابپاشهایی با تنظیم کننده سرخود به صورت جداگانه استفاده کنید یا اینکه از تنظیم فشار آکوسینک روی هر مدل فلکه هانتری که دارید استفاده و فشار دلخواهتان را تنظیم کنید.
هر کدام از این راهها بسته به این است که چه نیاز و برنامه ای دارید، نتیجه هایی کم و بیش مختلفی را باعث میشود.
حالا ما جریان آب را از طریق فلکه اصلی آب قطع میکنیم، یعنی اینطوری که دیگه فشار آبی توی لوله ها نباشد. قرار است این آکوسینک مدل 30 پی اس آی رو نصب کنیم. توجه داشته باشید که بخش کناری این قطعه از محور مرکزیاش مستقل است.
متصل کردن اکوسینک به سرپیچ کلاهک
حتما برايتان سوال است که با این قطعه بلند چطوری میشود به سرپیچ کلاهک متصلاش کرد. جواب این است که وقتی که سیم پیچ داخل محور مرکزی قرار میگیرد، محور مرکزی که از دسته سمت راست جدا است، به صورت در جا میچرخد و به قطعه اجازه میدهد که راحت روی سر پیچ سوار بشود. وقتی هم که کار نصب انجام شد میتوانيد این دسته بلند را راحت جا به جا کنید که مزاحم کارتان نباشد.
حالا با جدا کردن سیم پیچ موجود شروع میکنیم و وقتی که آن را باز کردیم، سر پیچ آکوسینک رو روی کلاهک نصب میکنیم. یك نیم دور هم بچرخانید کافی است. وقتی این قسمت انجام شد میتوانید سیم پیچ را داخل محور مرکزی بچرخانید و محور رو به کلاهک متصل کنید.
پس با سیم پیچ شروع میکنم و وقتی سیم پیچ کامل روی محور مرکزی سوار شد، از آنجایی که این دسته از محور جدا است میتوانید جابجا کنید به هر جا که میخواهید، اما موقع نصب اولیه میادش اینجا قرار میگیره و دیگه سر راه نیست. فشار آب ورودی باید حداقل 15 پی اس آی بیشتر از فشاری که میخواین باشه. ینی وقتی آکوسینک ما 30 پی اس آی فشار رو تنظیم میکنه باید حداقل 45 پی اس آی فشار ورودی داشته باشیم تا بتواند تنظیم کند برایمان.
انواع فشار اکوسینک
حالا وقتی به ابپاش هایمان قبل و بعد از نصب آکوسینک نگاه میکنیم، متوجه تفاوت میشویم. آکوسینک با چندین نوع فشار مختلف از جمله 20، 30، 40، 50 و 70 پی اس آی در دسترس هست. همچنین مدل فول تنظیم کننده آن هم وجود داره که از 20 تا 100 پی اس آی قابل تنظیم است. مدل 20 پی اس آی برای برنامه های میکرو ابیاری و ابیاری قطره ای خیلی مناسب است. مدل 30 پی اس آی برای ابپاشی منطقه ای، مدل 40 پی اس آی برای ابپاشهای چرخشیام پی و سیستم های ابیاری بزرگتر، مدل 50 پی اس آی برای ابپاشهای روتور اندازه متوسط و مدل 70 پی اس آی هم برای برنامه های ابپاشیهای روتور بزرگ مناسب است.